Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η εκδήλωση παράδοσης του μηχανήματος ανίχνευσης φλεβών από την Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην παιδιατρική κλινική του ΓΝΑΝ


Σε μια εκδήλωση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (20/4), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παρέδωσε από κοινού με τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου και τον ιδιοκτήτη της Medistore Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ένα μηχάνημα ανίχνευσης φλεβών στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Το μηχάνημα ανίχνευσης φλεβών παραδόθηκε στο νοσοκομείο.
 

Το μηχάνημα παρέλαβε η Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής Αγίου Νικολάου Αργυρώ Μανιουδάκη – Νικολαράκη, το παρέδωσε ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου Κωστής Φραγκάκης, ενώ μίλησαν ακόμα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου Κώστας Νικολαράκης, ο ιδιοκτήτης εταιρείας Medistore κ. Κεφαλογιάννης Μιχάλης, ενώ η διοικήτρια του νοσοκομείου Μαρία Σπινθούρη ευχαρίστησε για τη πρωτοβουλία που ανακουφίζει πολλά παιδιά από τα πολλαπλά τσιμπήματα όταν χρειάζεται φλέβα για καθετήρα …..

Πρόκειται για άλλη μια προσπάθεια βοήθειας προς το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, για την ανακούφιση ασθενών, καλύπτοντας ελλείψεις τις οποίες το αρμόδιο Υπουργείο δεν θεωρεί απαραίτητες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου