Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ας μην ψηφίσουμε τους δήμιους μας



Εδώ και 2 χρόνια οι εργαζόμενοι εκφράζουν με σταδιακά αυξανόμενη ένταση την αντίθεση τους στην πολιτική που ακολουθείται μετά το πρώτο μνημόνιο, μια πολιτική που έχει ως κύριο στόχο τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις ντόπιες και ξένες μεγάλες εταιρίες.

Η έκφραση της αντίθεσης των εργαζομένων έγινε και γίνεται με απεργίες, πορείες, συλλαλητήρια, καταλήψεις και με άλλες κινητοποιήσεις.

Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει και με την ψήφο στις βουλευτικές εκλογές.

Στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής μας δίνεται η ευκαιρία ως εργαζόμενοι να εκφράσουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αντίθεση μας σε αυτή την κυβερνητική πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και την κοινωνία σε διάλυση, καταψηφίζοντας τα κόμματα που εφάρμοσαν ή εφαρμόζουν (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) και στήριξαν ή στηρίζουν (ΛΑΟΣ - ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ και σία) αυτή την πολιτική.

Οι εργαζόμενοι μπορούμε και πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ψήφος σε αυτά τα κόμματα δίνει το "πράσινο φως" για συνέχιση της πολιτικής των μνημονίων, για νέα μέτρα τον Ιούνιο και μετά, για νέα μέτρα ξανά και ξανά.

Ας μην δώσουμε με την ψήφο μας σύμφωνη γνώμη σε νέα μέτρα, ας μην τους κάνουμε τη χάρη να ακολουθήσουμε τη λογική του "σφάξε με πασά ν΄αγιάσω", ας μην ψηφίσουμε τους δήμιους μας.

Γιώργος Μανουσάκης,
πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου