Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ένα σχόλιο από την Πανελλήνια Ένωση Τραυματιιοφορέων


Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων:


 Με την Παρούσα μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμβολή σας στην ανάδειξη των προβλημάτων του Νοσοκομείου σας και ειδικά ότι αφορά τον κλάδο των Μεταφορέων Ασθενών ( Τραυματιοφορέων).
Γνωρίζουμε καλά ότι και στο δικό σας Νοσοκομείο οι τραυματιοφορείς μέλη μας υποχρεώνονται να ασχολούνται με αλλότρια καθήκοντα, χωρίς να υπάρχει από μέρους τους η απαιτουμένη γνώση η εξειδίκευση πράγμα που τους καθιστά υπόλογους για το όποιο λάθος τους. Επίσης θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι δεν υπάρχει η ειδικότητα Νοσοκόμος- Τραυματιοφορέας όπως αναφέρεστε στο από 22/08/11 έγγραφο σας προς την διοίκηση του Νοσοκομείου σας και θα θέλαμε αυτό να γίνει κατανοητό .Οι ειδικότητες αναφέρονται στο Βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό σαν ( Νοσοκόμος ΥΕ) η σαν (Μεταφορέας Ασθενών). Σας καλούμε και προσδοκούμε την συνεργασία σας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Μετ. Ασθενών ( Τραυματιοφορέων).
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αλεξάκης Κων/νοςΠρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων

Και μια απάντηση εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου: δεκτή η παρατήρηση σας, η οποία είναι σαφώς καλοπροαίρετη. Χρησιμοποιήσαμε αυτή την ορολογία εννοώντας και τις δύο  ειδικότητες. Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται κατανοητό από όλους ποιους εννοούμε. Βεβαίως είναι καλύτερα να ακριβολογούμε.  
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία, η οποία είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί με καλή συνεργασία.
Γιώργος Μανουσάκης 
πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφε
    Ευχαριστούμε σαν Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων και η επισήμανση ναι ήταν καλοπροαίρετη, στην Διάθεση σας είναι Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας που είναι και Μέλος σας για την όποια δήποτε συνεργασία , μας έχει μεταφέρει τα καλυτέρα για το σχήμα του ΔΣ σας
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
    Αλεξάκης Κων/νος Πρόεδρος ΔΣ Παν.Ε, Τρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή