ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πρακτικά συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου στις 20/9/2025
Παρόντες:1)Μανουσάκης Γεώργιος, 2)Ναλμπάντη Αικατερίνη 3)Κουτουλάκης Ιωάννης, 4)Μανισαλής Γιώργος 5)Καραταράκης Κωνσταντίνος
Θέματα:
Συγκέντρωση χρημάτων για χρηματική ενίσχυση σε συνάδελφο που έχει ανάγκη
Οργάνωση ημερήσιας εκδρομής με πλοίο σε Σπιναλόγκα – Κολοκύθα
Συμμετοχή στην απεργία της 1ης Οκτωβρίου 2025.
Συμμετοχή στην οργάνωση της εκδήλωσης για τη γενοκτονία στη Γάζα, στις 4/10/25
Συζήτηση – αποφάσεις
Συζητήθηκε ότι υπάρχει συναδέλφισσα που μετά από ατύχημα ο σύζυγος της νοσηλεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρχει ανάγκη χρηματικής ενίσχυσης λόγω αυξημένων εξόδων. Αποφασίστηκε να γίνει συγκέντρωση χρημάτων από τους συναδέλφους ως πράξη αλληλεγγύης και βοήθειας προς τη συναδέλφισσα και την οικογένεια της.
Συζητήθηκε ότι υπάρχει πρόταση από συναδέφισσα να οργανωθεί μονοήμερη εκδρομή με πλοίο σε Σπιναλόγκα – Κολοκύθα και αποφασίστηκε να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση και αν υπάρχουν συμμετοχές να πραγματοποιηθεί η εκδρομή με συνεισφορά του συλλόγου στην τιμή του εισητηρίου.
Συζητήθηκε η συμμετοχή του συλλόγου στην απεργία της 1ης Οκτωβρίου που έχουν εξαγγείλει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΣΕ και απόφασίστηκε να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.
Συζητήθηκε ότι υπάρχει πρόταση για κοινή οργάνωση εκδήλωσης για τη γενοκτονία στη Γάζα στις 4/10/25 στη Λίμνη Αγίου Νικολάου μαζί με την ΕΛΜΕ Λασιθίου, την ΕΝΙΛ και το συνδικάτο ΤΑΛΩΣ με ολιλητή τον Κ. Καραταράκη και συναυλία με το συγκρότημα “φερ το φόκο”. Αποφασίτστηκε να συμμετεχει ο σύλλογος στην οργάνωση της εδήλωσης και να αναλάβει τις αφίσες και τα μπάνερ για την εκδήλωση.
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος έλαβε
τέλος η συνεδρίαση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου