Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των τραυματιοφορέων του ΓΝΑΝ

 

Κάθε χρόνο τα τμήματα και οι κλινικές του ΓΝΑΝ στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα τους δέντρα σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το πνέυμα των χριστουγέννων σε εργαζόμ,ενους και ασθενείς. Φέτος όμως στο ΓΝΑΝ  στολίστηκε και ένα χριστουγενιάτικο δέντρο, που δεν είχε ξαναστολιστεί.

Οι τραυματιοφορείς είναι μια ομάδα εργαζομένων που εξυπηρετούν όλο το νοσοκομείο, γι΄αυτό και δεν έχουν μία βάση, και γι΄αυτό όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν ξεχωριστό χριστουγενιατικο δέντρο. Φέτος όμως, με επιμέλεια των  ίδιων και της προϊσταμένης Ελ. Χαλκιαδάκη στόλισαν ένα ξεχωριστό δέντρο στον τέταρτο όροφο, που αντί για μπάλες και στολίδια, έχει ονομαστικές ευχές από τον κάθε στραυματιοφορέα.

Ευχές ανθρώπινες και  συγκινητικές από εργαζόμενους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των ασθενών, με ελάχιστες απολαβές και  αναγνώριση του έργου τους. 

Όμως η καλή διάθεση και το χαμόγελο περρισεύουν, όπως φαίνεται και από την παρακάτω χαρακτηριστική ευχή - μαντινάδα από το Χριστουγενιάτικο τους δέντρο:

Με του Χριστού τη Γέννηση

και την αρχή του χρόνου

εύχομαι υγεία και χαρές 

και τέλος κάθε πόνου!













Ευχόμαστε στους συναδέλφους τραυματιοφορείς  να έχουν υγεία, 
χαρά και καλή διάθεση όλο το 2022!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου