Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΑΝ


Πρακτικά 3ης συνεδρίασης ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ
Την Πέμπτη 14/3/2019

Παρόντες:
1.      Κλώνος Νικόλαος 
2.      Ταχματζίδου Καλλιόπη 
3.      Χρυσός Γεώργιος          
4.      Φαρσαλιώτη Αγγελική                   
5.      Διαλυνάς Ευάγγελος 

Θέματα:
  1. Κατανομή θέσεων επικουρικού προσωπικού
  2. Κατανομή θέσεων της προκήρυξης 2Κ/2019
  3. Καταβολή Δώρων και επιδόματος αδείας παρελθόντων χρόνων
  4. Απεργία 14/3/2019
  5. Ορισμός διαχειριστή λογαριασμού

Συζήτηση-Αποφάσεις:

1. Ύστερα από ενημέρωση του Κου Μανουσάκη, μέλος του ΔΣ των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Ν. Λασιθίου, για την κατανομή των 5 θέσεων επικουρικού προσωπικού που θα ζητηθούν από το Υπουργείο Υγείας είναι οι εξής ειδικότητες: 2 ΤΕ Νοσηλευτές, 2 ΔΕ Β. Νοσηλευτές και 1 ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό (εργάτης). Ύστερα από σύσκεψη των μελών του Συλλόγου προτάθηκαν οι εξής ειδικότητες: 2 ΤΕ Νοσηλευτών, 1 ΔΕ Β. Νοσηλευτών, 1 ΔΕ Βοηθών Εργαστηρίων, 1 ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού (Εργάτης). Τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη πρόσληψης τουλάχιστον 5 ακόμα υπαλλήλων επικουρικού προσωπικού λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του Νοσοκομείου μας που θα αφορούν Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό.

2.   Συζητήθηκε η κατανομή των θέσεων της προκήρυξης 2Κ/2019 για το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η ειδικότητα ΔΕ Τεχνικός Ηλεκτρολόγος ώστε να απορροφηθεί ο υπάλληλος που ήδη υπηρετεί στο Νοσοκομείο μας.

3.  Πραγματοποιήθηκε επικοινωνία με το Δικηγόρο του Συλλόγου όσον αφορά τη διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και των επιδομάτων αδείας παρελθόντων χρόνων. Μας ενημέρωσε ότι αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η απόφαση του ΣτΕ.

4.  Συζητήθηκε η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία της 14ης Μαρτίου 2019. Τις προηγούμενες μέρες είχε πραγματοποιηθεί ενημέρωση των μελών του Συλλόγου μέσω e-mail.

5.   Για την διαχείριση του λογαριασμού του Συλλόγου στην Εθνική Τραπεζα ορίζεται η Φαρσαλιώτη Αγγελική με αναπληρώτρια την Στογιάννη Θεοδώρα σε περίπτωση απουσίας της πρώτης, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του Συλλόγου.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος έληξε η συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος                Η γραμματέας                Η ταμίας                Τα μέλη
                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου