Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για τη συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ με το βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη (VIDEO)


«Είναι επιτακτική ανάγκη, είναι κρίσιμο το Υπουργείο Υγείας, με έκτακτη χρηματοδότηση, να ενισχύσει το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, διότι ο ρόλος του είναι ευρύτερος, είναι κεντρικός. Θέλω να το ξεκαθαρίσω και να το διατυμπανίσω αυτό σε όλους τους τόνους», δήλωσε ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Λασιθίου και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, αμέσως μετά τη συνάντηση του την Παρασκευή με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Επεσήμανε πως τα προβλήματα παραμένουν μεγάλα και οξυμένα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού και τόνισε πως σχετίζονται με την υποστελέχωση του Νοσοκομείου και τις ελλείψεις σε κρίσιμα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα και στη συντήρηση των κτιριακών υποδομών.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι, προχώρησαν σε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Στην συνάντηση που είχαν με τον κ. Πλακιωτάκη στο ίδρυμα, παρόντες ήταν και αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ιατρικού κόσμου και των κλινικών και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Δολαψάκης αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου Ηλίας Βασιλαράς καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος, χειρουργός Νίκος Μουδατσάκης.

«Ενημερώσαμε τον κ. Πλακιωτάκη και του δώσαμε το υπόμνημα που δώσαμε και στον κ. Θραψανιώτη, ζητώντας να γίνουν προσπάθειες προς το Υπουργείο Υγείας και πιέσεις για να δοθούν επιπλέον χρηματοδοτήσεις για το ΓΝΑΝ ειδικά στο κτιριακό και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για να μπορέσει να δουλεύει στοιχειωδώς και να ανταποκρίνεται στο ρόλο του ως κεντρικό Νοσοκομείο του νομού Λασιθίου», δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργος Μανουσάκης.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ




Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου