Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Έκκληση της Καρδιολογικής Κλινικής για αγορά ενός νέου υπερήχου


Αγαπητή ΑΝΑΤΟΛΗ. Θέλοντας να αναδείξω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η καρδιολογική κλινική, απευθύνομαι στις φιλόξενες σελίδες σου, για την ευκολότερη αντιμετώπισή του.
Έχομε ένα μηχάνημα υπερήχου, αγορασμένο την εποχή που διευθυντής της κλινικής ήταν ακόμη ο Κώστας Σουρέας.
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και με τη συνεχή χρήση, το μηχάνημα όπως συμβαίνει με όλα αυτά τα μηχανήματα του είδους, «έχει πέσει» και δεν αποδίδει ικανοποιητικά.
Ειδικά σε ασθενείς, που έχουν «δύσκολο» θώρακα, που είναι παχύσαρκοι, ή αντιμετωπίζουν αναπνευστικό πρόβλημα, το παλιό μας μηχάνημα, δεν δείχνει καθαρή εικόνα, με αποτέλεσμα τη δύσκολη διάγνωση των καρδιοπαθειών, και την πιθανότητα για διαγνωστικά λάθη να αυξάνει.
Επειδή βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση, με τα αποθέματα των νοσοκομείων να έχουν φτάσει απ' ότι ακούω, κοντά στο μηδέν, ζητούμε την βοήθεια, όποιων έχουν την οικονομική δυνατότητα και έχουν το αίσθημα της αλληλεγγύης.
Από πληροφορίες που έχω, γιατροί της κλινικής μας, έχουν απευθυνθεί σε κάποιους μεγαλοξενοδόχους της περιοχής και ο κύριος Βαρκαράκης έχει ανταποκριθεί θετικά, και είναι προς τιμήν του.
Καρδιολογική κλινική χωρίς μηχάνημα υπερήχου, δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, με τις συνθήκες του σήμερα.
Κάνω έκκληση, σε όλους που μπορούν να βοηθήσουν.
Και θέλω να πιστεύω, πως θα ανταποκριθούν θετικά, άτομα που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου