Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ευχαριστήριο σχετικά με την εσπερίδα "η θεσμική θέση των νοσηλευτών-τριων στο ΕΣΥ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Επαγγελματικό Σωματείο με αρ. έγκρισης καταστατικού 371/1986 από το Πρωτοδικείο Λασιθίου
Κνωσσού 2-4 Άγιος Νικόλαος Κρήτης ΤΚ 72100 ΤΗΛ. 6972341889 / 2841343440 email:syllogosergnan1@gmail.com Ιστοσελίδα http://www.gnan.gr
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αριθμός Πρωτ.: 916                                                                                                                  29/5/2017                                                                  

Προς: Μέσα Ενημέρωσης

Θέμα: Ευχαριστήριο σχετικά με την εσπερίδα "η θεσμική θέση των νοσηλευτών-τριων στο ΕΣΥ" 

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της εσπερίδας "η θεσμική θέση των νοσηλευτών-τριων στο ΕΣΥ"  που έγινε την παρασκευή 19/5/2017 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου.
Ευχαριστούμε θερμά την ομιλήτρια Ελισάβετ Παναγιώτου, πρόεδρο του ΔΣ του ΣΥΝΔΕ Κρήτης για την εμπεριστατωμένη ομιλίας της. Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του ΔΣ του ΠΤ ΕΝΕ Κρήτης κ. Στέλιο Σταυρουλάκη, ο οποίος αν και άμεσα δέχτηκε την πρόσκληση μας να συμμετάσχει ως ομιλητής στην εσπερίδα και προετοιμάστηκε σχετικά, λόγω σοβαρού επιγόντος κωλλήματος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει. Ευχαριστούμε επίσης το δημοσιογράφο Θάνο Κορομπύλια που ανέλαβε το συντονισμό και την παρουσίαση της εσπερίδας.
Ευχαριστούμε τον πρωτοσύγγελο της Ι.Μ. Πέτρας και Χερρονήσου κ. Τ. Ταμπακάκη, το δήμαρχο Αγ. Νικολάου Α. Ζερβό, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για θέματα υγείας κ. Μ. Κλώντζα, τον αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γ. Αρακαδάκη και  τον τομεάρχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας του ΓΝΑΝ κ. Μ. Αστυρακάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εσπερίδα και απηύθηναν σύντομο χαιρετισμό.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την εσπερίδα.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Επιμελητρίου Λασιθίου και τον πρόεδρο του κ. Θ. Χαριτάκη που μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς την αίθουσα για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εσπερίδας, το κατάστημα Cretamed και τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης.
Ευχαριστούμε επίσης την τοπική εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ και τις ιστοσελίδες anatolh.com και FONIEN.GR για την προβολή της εκδήλωσης.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος      η Γραμματέας


Γ. Μανουσάκης      Ν. Δρακωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου